Massages

Sportmassage
Dit is een stevige, vooral op de spieren gerichte massage. In deze massage komen vooral klachten naar voren. Bijvoorbeeld klachten aan de nek, schouder en benen. Sportmassage in een lichte vorm kan ook gehele ontspanning geven. Geef goed aan waarvoor je komt; er zit veel verschil tussen een massage voor pijnlijke plekken of een massage voor totale ontspanning.

Hotstone massage
Door middel van vulkanische hete stenen kan een massage door deze warmte wat dieper in werken (dieper dan waar je handen druk kunnen geven). Dit geeft een compleet gevoel van ontspanning. Pijnlijke schouders, nek en rug kunnen we hierdoor een enorme verlichting geven.

(Voetzool reflex) aromatherapie
Masseren met etherische olie werkt op lichaam en geest, de geuren werken nog lang na op het geestelijk vermogen. Aan de andere kant werken de specifieke geuren/ kruiden door op de bloedsomloop, zodat het terecht komt waar het moet zijn.

Ook geven we in deze vorm voetzool reflextherapie. Door middel van drukpunten proberen we alles weer in balans te krijgen. Ook dit loopt via het zelfherstellend vermogen van het lichaam.