Nagels

Gelnagels
De oorsprong van alle kunstnagels komt uit de tandtechnische wereld. De gelnagels worden gemaakt van de gel van LCN, een Duits merk. Het bedrijf heeft zelf alles in huis, in Duitsland wordt namelijk alles gemaakt, van product tot potje. Daardoor gaat er ook weinig mis en heeft men een kwalitatief hoogwaardig product in huis.

Een gelnagel wordt gemaakt van een zacht materiaal, dit is beter voor de nagels en er zitten ook vrijwel geen schadelijke stoffen in. Als men een gelnagel erg zal stoten zal meestal de gel knappen maar uw eigen nagel blijft heel! Ook bij de LCN gaan de ontwikkelingen door, er komen steeds meer nieuwe producten bij. Allemaal afgestemd op lichaamseigen eigenschappen. Het verhandingsproces gebeurt onder de blauwe lamp!

Acrylnagels
Ook heeft LCN een acrylpoeder, hiermee maken we erg harde nagels. Voor mensen die van nature al harde nagels hebben kunnen we dit systeem gebruiken. Acryl is een poeder die samen met een vloeistof de verharding aangaat. Men heeft hier met een iets agressieve materiaal te maken. De geur alleen wekt dat gevoel al op.

Nailart
Nagels versieren doen we ook. Er zijn vele mogelijkheden, voor vele gelegenheden! Dit geldt zowel voor gel- als voor acrylnagels.

bruidsnagel 3 juni 20112MINOLTA DIGITAL CAMERAMINOLTA DIGITAL CAMERAkatrien zomer 2011 2

trouwfoto nocole en hans